Over ons


Ontstopping.nl is 2021 in eigendom van ondernemers Robert Schmidt (42) en Camiel Hack (50).
 
Daar waar Robert jarenlang ervaring heeft met (internet)marketing en klantcontact in o.a. het toerisme en de huursector, heeft Camiel jarenlange ervaring met klantcontact in de installatiebranche opgedaan bij Feenstra.

Bij Feenstra kon Camiel zich onderscheiden met zijn klantgerichte manier van werken, denken en zorg dragen voor een soepele afwikkeling van werkzaamheden. Hiervoor is Camiel zelf jarenlang erkend en gediplomeerd servicemonteur geweest. Het loodgieter vak kent dus weinig verrassingen voor hem.


Voordat Robert eigenaar werd van Ontstopping.nl was hij eigenaar van Tjingo.nl, een bedrijf dat zich richt op het zo voordelig mogelijk aanbieden van reizen van grote bekende reisorganisaties.
Tjingo won onder zijn leiding meerdere grote consumentenprijzen voor klantvriendelijkheid en beste reisorganisatie. Hiervoor had hij meer dan 10 jaar gewerkt voor hetzelfde Tjingo en Zoover (reisbeoordelingen). Daarnaast zijn Robert en Camiel ook eigenaar van Loodgieter.nl waar ze proberen zo veel mogelijk mensen te helpen met hun problemen. Loodgieter.nl staat altijd voor de betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid. 

De mannen sturen altijd 7 dagen per week een enthousiast team van medewerkers aan, die altijd voor u klaar om op een zo snel en klantvriendelijke wijze u te helpen met uw klusLoodgieter.nl

Loodgieter.nl is onze eerste website in deze branche. Hier helpen wij klanten met problemen die de loodgieter voor ze oplost. Wij zijn hierin de tussenpersoon van de klant tot loodgieter.

Wij zetten de klanttevredenheid voorop. Daarom hebben wij altijd vaste tarieven waardoor de klant niet onverwachte kosten krijgt na de klus. Daarnaast proberen wij alles via de telefoon, mail of whatsapp al onze klanten te helpen met problemen waar ze tegen oplopen.

Als u ooit een loodgieter nodig heeft ga dan naar Loodgieter.nl - 085-8770419 - [email protected].


Missie

Ons doel is om het grootste ontstoppingsbedrijf te worden in Nederland. Dit willen omdat we willen dat iedereen een eerlijk tarief moet krijgen. 

We hopen dat er minder oplichters komen als we de grootste zijn. Er zijn namelijk heel erg veel oplichters op dit moment in de markt. Het is voor ons nu erg moeilijk om boven de oplichters uit te komen omdat ze allemaal een advertentie hebben staan op google. 

Omdat wij een normaal tarief rekenen kunnen wij dat niet betalen. We hopen daarom dat we met SEO zo ver mogelijk komen waardoor we hoog kunnen komen te staan in google en de oplichters kunnen wegjagen. 


Visie

Onstopping.nl probeert altijd zo snel en goed mogelijk onze klanten te helpen. Wij stoppen altijd veel tijd in onze marketing om zo veel mogelijk mensen te helpen. Helaas gaat dit vaak moeilijk door de vele oplichters die advertenties zetten op google waardoor wij weer naar beneden zakken.

Maar eerlijkheid en betrouwbaarheid is altijd het belangrijkst.

 

Dit zijn onze meest belangrijke punten:

  • Eerlijke prijzen
  • Heldere en transparante werkwijze
  • Vooraf duidelijke telefonisch contact
  • Kwalitatief goede, gediplomeerde ontstoppers
  • Hulp bieden tegen oplichters
  • Afspraak is afspraak
 

Kortom, bij ontstopping.nl weet u dat u in goede handen bent!